Отопление и водоснабжение. Очистка сточных вод и полив. Монтаж и проектирование

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

МініКАСКО чи повне КАСКО?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Привіт, друзі! Недавно мені довелося втратити бампер через невелику аварію, і тепер стою перед вибором: "мініКАСКО" чи повне КАСКО? Хтось може поділитися власним досвідом та розказати, що краще в конкретних ситуаціях?

0

2

Шавецкий написал(а):

Привіт, друзі! Недавно мені довелося втратити бампер через невелику аварію, і тепер стою перед вибором: "мініКАСКО" чи повне КАСКО? Хтось може поділитися власним досвідом та розказати, що краще в конкретних ситуаціях?

Привіт! Ой, автопригоди - це завжди щось. Я, правда, теж нещодавно побачив своє авто без бампера після невеличкої аварії. Так що розумію, як тобі зараз. Щодо "мініКАСКО" чи повного КАСКО, то тут, звісно, кожен має свій підхід. Я сам вибрав "мініКАСКО" і взагалі задоволений. Ну, тут залежить від конкретних обставин та власного сприйняття ризику.
А щодо порад - нарешті, наткнувся на класну статтю, де все гарно розписано. Ось силка https://avtosota.com/34389-sho-take-minikasko.html вона мені чимось нагадала те, що я враховував при своєму виборі. Може, тобі теж буде корисно. А якщо є ще питання чи хочеш поділитися своїм досвідом, то вперед - обговоримо разом!

0